NL Greenlabel prominent aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte

Nieuws & Blog

Net als voorgaande jaren pakt NL Greenlabel weer stevig uit tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze vakbeurs is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Meer dan ooit zet NL Greenlabel het thema Natuurinclusief Bouwen op de agenda in de vastgoedwereld en brengt daarmee de wereld van 'grijs' en 'groen' samen.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 2019 presenteert NL Greenlabel in samenwerking met Stichting De Groene Stad en RVO/DuurzaamDoor een uitgebreid programma rondom het thema ‘Natuurinclusieve Stad’.

Interessant lezingenprogramma

Naast een expositieruimte met duurzame producten en materialen en het groene kennisplein, organiseren we een interessant lezingprogramma, waarin toonaangevende sprekers hun visie delen op het thema.

Kennisplein met ’take a seat sessies’

Het kennisplein biedt ruimte aan ’take a seat-sessies’, waarin experts uit groene en grijze disciplines een casus uit de bouwwereld bespreken. Zo wordt samenwerking en kruisbestuiving gestimuleerd tussen twee sectoren die een sleutelrol spelen bij de realisatie van de natuurinclusieve stad.

Bekijk het volledige beursprogramma op www.openbareruimte.nl
Je kunt je vanaf nu aanmelden