Steven Kamerling
Steven Kamerling

Steven Kamerling

Steven Kamerling werkt als senior procesmanager bij NL Greenlabel en vervult een belangrijke rol bij het implementeren, optimaliseren en toepasbaar maken van het NL Gebiedslabel.

Steven is opgeleid als landschapsontwerper met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van openbare ruimtes. Steven is bijzonder creatief en in het bezit van goede communicatieve vaardigheden. Door zijn open houding en opgewekte karakter bereikt hij mooie resultaten. Naast zijn persoonlijke kwaliteiten zet hij ook actuele vakkennis en ervaring van reeds beoordeelde projecten in. Alles bij elkaar leidt dit tot concrete resultaten en tevreden klanten.

Rosa van Werven
Rosa van Werven (tijdelijk afwezig)

Rosa van Werven

Rosa van Werven werkt als procesmanager bij NL Greenlabel en houdt zich voornamelijk bezig met het NL Gebiedslabel dat integrale duurzaamheid meetbaar, inzichtelijk en werkbaar maakt om zo te komen tot een duurzame gebiedsontwikkeling.

Rosa is afgestudeerd als sociaal planoloog en heeft in deze rol al veel werkervaring in het publieke domein opgedaan.  Rosa heeft een gestructureerde aanpak die ze graag combineert met creatieve ideeën van buitenaf om zo in samenwerking tot verrassende én alomvattende resultaten te komen. Haar organiserend vermogen, open houding en haar doorzettingsvermogen zorgen voor een positieve energie in het proces en mooie oplossingen.

Maarten Alberse
Maarten Alberse

Maarten Alberse

Maarten Alberse is een oude bekende van NL Greenlabel. Tijdens zijn studie planologie aan de WUR hielp hij regelmatig om de NL Gebiedslabel-methodiek te actualiseren op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Terwijl hij zijn studie afrondt, kan Maarten zijn kennis en ervaring al inzetten als procesmanager. In deze functie probeert hij om op een laagdrempelige manier meerwaarde voor alle betrokkenen te creëren.

m.alberse@nlgreenlabel.nl